Reparatie en onderhoud Afdrukken E-mailadres
Onderhoud

Om zorgeloos van uw caravan of camper te genieten, is het van belang dat deze in goede staat is en blijft. Van Nistelrooy Caravans adviseert haar klanten dan ook hun caravan of camper jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit onderhoud verlengt de levensduur en uw bezit behoudt meer waarde. Hierdoor verdient u, bij verkoop of inruil, snel de kosten van onderhoud terug!

Vanzelfsprekend stemmen wij bij de onderhoudsbeurt geconstateerde gebreken eerst met u af. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf welke kosten u kunt verwachten.

Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice binnen een straal van 30 km van Hamont Achel of Eindhoven. Wel zo makkelijk en natuurlijk service van Van Nistelrooy Caravans!

Het maken van een afspraak kan telefonisch (NL - 040-2938110 / B - 011-663416) of per e-mail.

(Schade) reparatie caravan of camper

Caravan- of camperschade is heel vervelend en kost u doorgaans veel tijd en geld. Van Nistelrooy Caravans is gespecialiseerd in het repareren en herstellen van schade aan uw caravan of camper. Voor zowel kleine deukjes, beschadigingen als voor grote reparaties kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij schades repareren zonder de plaat te vervangen. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgaaf voor de reparatie-/herstelwerkzaamheden. Wij werken met het HBC system en garanderen een professioneel en deugdelijk herstel van uw schade.Toch een prettig idee.

Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice binnen een straal van 30 km van Hamont Achel of Eindhoven. Wel zo makkelijk en natuurlijk service van Van Nistelrooy Caravans!

hbclogo

Heeft u een reparatie en/of schade? Aarzel dan niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (NL - 040-2938110 / B - 011-663416) of per e-mail. In overleg kunnen wij ook langskomen voor het maken van een offerte om de schade te herstellen.

Interieur en of ruitschade

Ook repareren wij schade aan uw dashboard, leder en/of ruit/raam van uw caravan, camper of auto. Het vervangen van een ruit/raam is doorgaans een dure aangelegenheid, daarom repareren wij, indien mogelijk, een kras of een ster. Na reparatie verkeert uw ruit of raam vaak weer in nieuwstaat. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgaaf voor de reparatie-/herstel werkzaamheden. Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice binnen een straal van 30 km van Hamont Achel of Eindhoven. Wel zo makkelijk en natuurlijk service van Van Nistelrooy Caravans!

Het maken van een afspraak kan telefonisch (NL - 040-2938110 / B - 011-663416) of per e-mail.

dashboard

Leder reparatie

Caravan reparatie

 

 

Adres gegevens

van Nistelrooy Caravans
  
Vestiging België:
   
Van Nistelrooy
Bevrijdingsstraat 29
3930 Hamont-Achel

Telefoon: 0032 (0)11-663416

mobiel :0468183334

momenteel is alleen dit email adres bereikbaar vannistelrooycaravans@hotmail.com 

Info@caravanreparatie.be

Vestiging Nederland:

Van Nistelrooy  
Vlokhovenseweg 35
5625 WT Eindhoven

Telefoon:  0031 (0)40-2938110

info@caravanschadereparatie.nl